Friday, December 30, 2011

Kenapa sekejap?


Bila ada orang tanya kenapa Z kena tukar2 tempat belajar (Ipsah -> Upsi -> Ipsah balik -> Upsi untuk grad saja), Z pun tak tau nak jawab apa. Tapi Z rasa terkilan bila berada di Upsi sekejap jer (2 tahun). Banyak ilmu dan pengalaman yang Z dapat, malah, Z dapat belajar menari! Yep, Z memag suka menari! Terima kasih banyak2 kepada En. Zul dan ahli2 Destar Limar. XD

(Pertandingan Boria (Z sbgai sailor) Festkum 2010 di UniMAP)
Haha!! Gigih x??


Kalo Z join Destar Limar lebih awal, mesti lagi banyak ilmu yg z dpat belajar. Bukan tu saja, yang lebih berharga lagi adlh kawan2 yang Z berkenalan di Upsi. Memang ramai! Itu pun sbb Z join tarian dan lakonan. Kalo x, kwn2 kelas Z dan housemates di Khar sajelah yang Z kenal. Haha. Rindu mereka :'(


Pape pon, Z doakan kawan2 Z di Upsi kejayaan dan kebahagiaan disamping orang yang tersayang. All the best! Selamat Tinggal Upsi! Ada rezeki, Inshallah, Z akan singgah. XD


Tuesday, May 5, 2009

sedih @ gembira...



Saya (cohort 5) dan classmates yg lain akan tinggalkan maktab very soon. We will continue our study at upsi. Rasa happy ader, sedih pun ader. Tp, pape pun sedih byk lagi kot. ye lah, kat ksah ni byk kenangan indah. kawan pun ramai. nak gerak ke kelas @ mane2 dlm ksah pun x penat mane sbb semua dekat2. kalo kat upsi, duduk kan kolej, nak ke kelas naik bas, mcm2 lg lah. tp ada senior kata, xlah teruk mane pun upsi nie.. biasalah, semua tmpat ada kelebihan dan klemahan. ada gak senior kata ksah ni lg best. Pape pun, harap everything will be fine for both ksah and upsi. For me, sedih gak nak tgglkan maktb.

Friday, May 1, 2009

Whats up2x!

Hello everyone who knows me n about to know me! I have no specific idea the reason 4 me to start to write blogs. I think it is all the influences from all my friends. Almost all my friends have blogs, i dont want to be left behind!!! I am no longer rural, hahaha!! Well, i look forwand to write more posts and if possible to make new friends!! Salam berkenalan, salam muhibah.........................